Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-21-2006, 11:03 PM
kpropell kpropell is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to kpropell
Default Configure kdm
Hi'hi.
When installing xfce, icewm ect.. from ports, they show up in kdm...
but after i got mlvwm and was ready to try it out, kdm did not *catch* it...
SO' to my question, how do I tell kdm to start mlvwm?
Login Manager could not tell me how..!

Thanks in advanced
Reply With Quote
  #2  
Old 05-21-2006, 11:07 PM
antik antik is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Estonia
Posts: 3,610
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Configure kdm
Originally Posted by kpropell
Hi'hi.
When installing xfce, icewm ect.. from ports, they show up in kdm...
but after i got mlvwm and was ready to try it out, kdm did not *catch* it...
SO' to my question, how do I tell kdm to start mlvwm?
Login Manager could not tell me how..!

Thanks in advanced
No, "kdm" can start only KDE. If you want to start another window manager you can use standardX Window"xdm" manager.
__________________
"All parts should go together without forcing. Therefore, if you can't get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer." -- IBM maintenance manual, 1975
Reply With Quote
  #3  
Old 05-21-2006, 11:17 PM
kpropell kpropell is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to kpropell
Default
hrmf.! thats ok.. but just wondering, howcome xfce4 icewm, show's up in the menu then? if "kdm" only can start kde..
Reply With Quote
  #4  
Old 05-21-2006, 11:19 PM
antik antik is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Estonia
Posts: 3,610
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default
Originally Posted by kpropell
hrmf.! thats ok.. but just wondering, howcome xfce4 icewm, show's up in the menu then? if "kdm" only can start kde..
I'm sorry, I forgot that ops:
__________________
"All parts should go together without forcing. Therefore, if you can't get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer." -- IBM maintenance manual, 1975
Reply With Quote
  #5  
Old 05-21-2006, 11:40 PM
DragnLord DragnLord is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: C'ville, Va.
Posts: 695
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default
take a look through
/usr/local/share/config/kdm/kdmrc
what is there for the other window managers should give you some clues on what to add
__________________
add [SOLVED] to topics with solutions
psearch: use it, love it
Reply With Quote
  #6  
Old 05-22-2006, 12:39 AM
kpropell kpropell is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to kpropell
Default
ok I found it out..!
i had to make a mlvwm.desktop file in /usr/local/share/apps/kdm/sessions/
it works 8)
Reply With Quote
  #7  
Old 05-22-2006, 02:58 AM
TerryP TerryP is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Ga. USofA
Posts: 7,906
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via ICQ to TerryP Send a message via AIM to TerryP Send a message via Yahoo to TerryP
Default
Hmmm I'll have to try that if I ever try to install hackedbox again.
Reply With Quote
  #8  
Old 05-22-2006, 01:40 PM
kpropell kpropell is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to kpropell
Default
allmost unconfigured mlvwm, but im not stopping before im seeing my good old MacOS 9 enviroment

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Configure compiz in PC-BSD 7 yoburtu General Questions 0 09-19-2008 09:46 PM
How to configure Gtalk in Kopete? Charles Guides 1 09-29-2006 10:26 PM
Can't configure printer? fvs FreeBSD Help 0 08-22-2006 11:58 AM
HELP ME:how to configure samba-2.2.12 in FreeBSD-6.1 qq18875102 FreeBSD Help 0 06-10-2006 05:58 AM


All times are GMT. The time now is 03:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright 2005-2010, The PC-BSD Project. PC-BSD and the PC-BSD logo are registered trademarks of iXsystems.
All other content is freely available for sharing under the terms of the Creative Commons Attribution License.