Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-22-2011, 12:01 AM
adamk adamk is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 99
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Libreoffice fails to start with ~/bin/libreoffice
I have a fresh install of PC-BSD 9.0-RC3 and installed the libreoffice PBI. If I attempt to start libreoffice with the script in ~/bin/ the splash screen shows up, but the process then ends and libreoffice doesn't start. If I specify the full path '/usr/pbi/libreoffice-amd64/bin/libreoffice', it starts up just fine.

Adam
Reply With Quote
  #2  
Old 12-22-2011, 02:53 AM
bgalakazam bgalakazam is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: California, USA
Posts: 136
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default
Thanks for clarifying about the shortcut. I was left to believe LibreOffice fails to start at all (http://forums.pcbsd.org/showthread.php?t=15504) and was forced to use OpenOffice for a couple of days. It is removed now.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright 2005-2010, The PC-BSD Project. PC-BSD and the PC-BSD logo are registered trademarks of iXsystems.
All other content is freely available for sharing under the terms of the Creative Commons Attribution License.