Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-15-2010, 08:14 AM
solomonml solomonml is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default WARNING: /mnt was not properly dismounted
hi guys,
I built tinybsd and try to mount the image in memory disk, using the command mdconfig. The i mounted the memory disk to /mnt. The procedure was as follows:

#mdconfig -a -t vnode -f tinybsd.img -u 11
#mount /dev/md11 /mnt
But, there is warning when i execute the second line.
WARNING: /mnt was not properly dismounted.
I tried to solve the problem with umount, mdconfig -d, and reboot but the problem still persists.

what do u think the solution?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cant get gnome2 2.20.1 installed properly - can anybody help mgreen The Lounge 15 11-27-2007 04:20 PM
/ was not properly dismounted tb38 Laptops 27 04-18-2007 09:12 PM
[HELP] Using aMule with NAT and PF properly set! CUNY General Support 11 01-26-2007 03:30 PM
Drive not properly dismounted tonyc Drives 8 08-21-2006 10:12 PM
linux_devtools not installing properly neighborlee General Questions 7 02-13-2006 04:16 PM


All times are GMT. The time now is 04:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright 2005-2010, The PC-BSD Project. PC-BSD and the PC-BSD logo are registered trademarks of iXsystems.
All other content is freely available for sharing under the terms of the Creative Commons Attribution License.